Order before 7:30pm, delivered tomorrow
Free shipping from €150,-
Easy Returns
9.2 - Rating Customer Service en

België – Retourinstructies

Retourprocedure voor Belgische klanten

We hopen natuurlijk dat je blij bent met je item(s)! Ben je toch niet geheel tevreden met je aankoop? Geen zorgen, dat is geen enkel probleem. Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Instructies:

Volg de onderstaande stappen om snel en gemakkelijk je item(s) te retourneren:

  1. Plaats de artikelen die je wilt retourneren in de doos in hun originele verpakking. Voeg ook het ingevulde retourformulier toe aan de retourzending. Artikelen die beschadigd of gebruikt zijn en niet meer voorzien van een origineel (prijs)label komen niet voor retourzending in aanmerking.
  2. In de doos vind je een DHL retourlabel. Plak dit retourlabel op de retourzending.
  3. Breng de retourzending naar het dichtstbijzijnde DHL Afhaalpunt en bewaar het bewijs totdat wij de retour bevestigd hebben. Deze bevestiging ontvang je spoedig via e-mail.
  4. De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Dit bedraagt €6.50  via DHL. De retourkosten zijn voor eigen rekening en worden automatisch gecrediteerd van het geretourneerde bedrag.

Zodra de retourzending is ontvangen en verwerkt in ons magazijn, ontvang je de terugbetaling automatisch op de rekening die je hebt gebruikt voor betaling. Dit proces kan in zijn geheel 14 werkdagen in beslag nemen. Opgelet: de retourkosten worden automatisch gecrediteerd van het geretourneerde bedrag.

Mocht je nog vragen hebben over het retourproces, aarzel niet om contact op te nemen via [email protected] of (+31 020 221 71 84). We helpen je graag verder!

Follow

Shop credit